Σημασία προδιαγραφών πυρασφαλείας

Οι πόρτες πυρκαγιάς κατασκευάζονται για να αντέχουν τις πυρκαγιές για διάφορα χρονικά διαστήματα. Αυτό επιτρέπει στους ανθρώπους να εγκαταλείπουν τα κτίρια με ασφάλεια, ενώ η φωτιά παραμένει πίσω. Υπάρχουν διαφορετικές προδιαγραφές και το καθένα θα ικανοποιεί μια συγκεκριμένη απαίτηση κώδικα ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες σας.

Παρά αυτό που μερικοί πιστεύουν, αυτές οι πόρτες μπορούν να κατασκευαστούν από ξύλο. Μπορούν ακόμη και να συμπεριλάβουν λιπαρά. Ωστόσο, είναι σε θέση να είναι πυρκαγιές λόγω των ειδικών θεραπειών που λαμβάνουν, του πάχους του γυαλιού και άλλων σημαντικών παραγόντων που τους δίνουν την ικανότητα να επιβραδύνουν τη φωτιά. Επιπλέον, διάφορα είδη ξύλου μπορούν να γίνουν σε πυρκαγιά. Ελέγχονται συνεχώς για να βεβαιωθείτε ότι το πάχος τους, οι υαλοπίνακες, το γυαλί και άλλες πτυχές μπορούν να αντέξουν στο επιθυμητό χρονικό διάστημα για την κατάλληλη βαθμολογία πυρκαγιάς.

PORTES PYRASFALEIAS ATHINA , Ενώ η φωτιά καίει, θα θέλατε επίσης να απαλλαγείτε από την αιθάλη που μπορεί να γεμίσει το δάπεδο μετά την εξάντληση της φωτιάς στο τζάκι. Αυτές οι πόρτες θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε τις σπίθες από τις φλόγες και την αιθάλη στη θέση τους και αφήστε το να παραμείνει στο τζάκι όπου ανήκουν.

Οι πόρτες τζάκι έρχονται σε διαφορετικές συσκευασίες. Ορισμένες πόρτες από τζάκι είναι κατασκευασμένες από υλικά όπως ορείχαλκο, μερικοί είναι ορειχάλκου για να μοιάζουν με πόρτες ορείχαλκου, μερικοί είναι κατασκευασμένοι από χάλυβα, και άλλοι, και είναι πιο συνηθισμένοι, είναι κατασκευασμένοι από γυαλί. Εξαρτάται πραγματικά από το αν θα θέλατε να πάτε με κάποιο από αυτά τα είδη υλικών, αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ανεξάρτητα από το υλικό που χρησιμοποιείτε καθώς εσείς τζάκι πόρτες, ο κανόνας νούμερο ένα θα ήταν ότι θα πρέπει να είναι ανθεκτικό στη φωτιά, διατηρώντας τις φλόγες και οι πόρτες δεν πρέπει να προκαλέσουν πυρκαγιά αλλά να περιέχουν φωτιά. Οι θύρες από τζάκι θα πρέπει επίσης να προσφέρουν έκκληση στο τζάκι σας, καθιστώντας το πιο ελκυστικό με τη χρήση διαφορετικών σχεδίων, όπως είναι η βιτρό στη γυάλινη πόρτα του τζακιού. Μπορείτε να προσθέσετε το δικό σας στυλ και να προσαρμόσετε τις πόρτες σας για το τζάκι σας, ή να επιλέξετε να τα αγοράσετε έτοιμα

Leave a Reply

Close Menu